Verzenden & afhalen

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling standaard via Post NL. U dient er rekening mee te houden dat bestellingen die vrijdag na 16:00 uur geplaatst zijn niet voor dinsdag bezorgd kunnen worden. Voor afwijkende wensen qua verzending kunt u contact opnemen via email of telefonisch op 06-12165398.

Voorraadartikelen worden binnen 24u na het plaatsen van de bestelling verstuurd.

Gepersonaliseerde artikelen worden, mits voorraad aanwezig is en foto’s tijdig binnen zijn, binnen 4 werkdagen verstuurd.

Verzendkosten

Verzendkosten worden aangegeven in de calculatie bij het afronden van de bestelling.

Voor verzending naar afgelegen gebieden (denk aan bijvoorbeeld de eilanden in NL) of gewichten boven de 10KG kan er een toeslag in rekening worden gebracht (op basis van nacalculatie).

Brievenbuspost

De website berekend op basis van diverse instellingen wanneer een brievenbuspost zending mogelijk is. Mocht het blijken dat dit door het aantal / volume van de bestelling niet langer mogelijk is, zal er een toeslag in rekening gebracht worden voor het verzenden middels pakketpost.

Afhalen

Het is mogelijk een bestelling af te halen in Wolvega, hiervoor kan contact opgenomen worden middels email of telefonisch op 06-12165398.