Trimsalon Cat&Groom

Leuk dat u zoekt naar meer informatie over mijn Trimsalon in Wolvega (Friesland)!

Hoe het begint

Mijn naam is Manon Oude Moleman en ik heb sinds 2010 ervaring met vachtverzorging van diverse (half) langharige rassen; Pers, Heilige Birmaan, Brits Langhaar, Maine Coon. Vanaf maart 2022 heb ik hier mijn fulltime baan van gemaakt en mijn bedrijf en vachtvriendelijke kattentrimsalon Cat&Groom opgericht.

Ik werk volgens de vachtvriendelijke trimmethode. Dit betekend dat ik zoveel mogelijk goede vacht probeer te sparen, eventuele klittende vacht probeer uit te kammen en alleen vervilte delen zal wegscheren. Mijn passie is het verzorgen van katten en het helpen van hun eigenaren.

Naast het hebben van een kleine cattery school ik mijzelf regelmatig bij over allerlei vraagstukken en producten die gebruikt kunnen worden voor vachtverzorging en fokken. Ik ben in de winter regelmatig te vinden op een kattenshow met mijn eigen katten van Cattery Cyliyana.

Ik beschik over het beroepscertificaat “Houder van honden en katten”

Alle producten waar ik achter sta voor de vachtverzorging zijn bij mij in de salon te koop

Werkgebied

Ik heb een trimsalon in Wolvega, waar het mogelijk is om bij het trimmen te blijven of om uw kat in mijn zorgen achter te laten. Het trimmen doe ik volledig zelf, wanneer u blijft is het als toeschouwer. Ik leg met liefde uit wat ik doe en waarom ik het doe tijdens het trimmen.

In enkele gevallen reis ik naar de katten toe, plan tijdig een afspraak wanneer je hier graag gebruik van wilt maken en vraag naar de mogelijkheden.

Toekomst

In de toekomst komt er een droogkast, zodat katten na het wassen nog comfortabeler kunnen drogen.

Ik heb mijn G1 cursus behaald bij Pawpeds. De Pawpeds cursussen zijn speciaal ontworpen door fokkers en kattenkenners om kennis over het kattenlijf en kattengedrag te delen.