Tarieven Trimsalon

In de meeste gevallen is het de (half) langharige kat die extra aandacht en verzorging kan gebruiken, maar de kortharige kat verdiend dezelfde aandacht. Alle karakters en vormen van pittigheid zijn van harte welkom bij mij. De zenuwachtige/bange katten geef ik alle respect en rust. Voor de pittige katten ben ik niet bang, waardoor het mij eigenlijk altijd wel lukt om ze weer netjes in hun vacht te krijgen.

Alles met respect voor de kat, als een kat aan zijn tax zit zal ik dit op tijd aangeven. Het is beter om 2 kortere sessies te houden dan over de grenzen van de kat heen te gaan met een 2+uur groomsessie.

Alle kwaliteiten van vachten, incl. vilten, zijn bij mij aan het juiste adres. Ik zal altijd een gepast advies geven voor de specifieke vacht van uw kat. Een (half)langharige kat die veel buitenkomt kan een andere aanpak gebruiken dan een kat die niet veel buiten komt. Wassen is hierbij een optie wanneer de vacht te erg vervuild raakt door het buiten lopen of wanneer uw kat showklaar moet zijn.

Het is mogelijk om bij mij in de salon vachtverzorgingsproducten te kopen of kleine speelgoedjes, meer informatie op deze pagina.

Voor alles zijn de katjes bij mij aan het juiste adres, ongeacht het ras.

Tarieven vanaf 1 januari 2024:

Volledige Grooming * €30,00 
Volledige Grooming + wassen van de kat**€65,00 
Show Grooming incl wassen van de kat *** €45,00 
Mini’ Grooming bestemd voor kittens & angstige katten – half uur €17,50 
Nagels knippen €8,75 
Katerstaart ****  €17,50 
Voor langer werk of intensieve vacht:
Tot half uur langer + € 15,00 
Tot uur langer + € 30,00  
Deze prijzen gelden voor locatie Wolvega. Bezoek aan huis is mogelijk in combinatie met een vooraf afgesproken reisvergoeding.

* Inclusief: uur werk, nagels knippen, ontklitten, droge vachtverzorging, volledig doorkammen van de vacht, waar nodig worden niet kambare klitten geschoren.
** Inclusief: 2 uur werk, nagels knippen, ontklitten, droge vachtverzorging, volledig doorkammen van de vacht, waar nodig worden niet kambare klitten geschoren.

*** Inclusief: uur werk, nagels knippen, ontklitten, volledig doorkammen van de vacht, wassen met Anju Beauty vachtverzorgingsproducten, verzorging van de vacht met diverse producten Show producten.

**** inclusief nagels knippen, tot half uur

Betaling middels: contant / betaalverzoekje / QR-code scannen.